Slik sletter du alle kontakter fra BlackBerry Storm

Når du bruker BlackBerry Storm i din bedrift, vil du sannsynligvis akkumulere en stor mengde data på telefonen, inkludert en lang liste over alle personene du har lagret i adresseboken. Hvis du vil rydde opp denne listen med kontakter slik at du kan begynne å friske, eller hvis du planlegger å overføre telefonen til en av dine arbeidere, inneholder BlackBerry en enkel måte å raskt fjerne adresseboken på. Det er viktig å merke seg at hvis e-postkontoene dine er konfigurert til å synkronisere trådløst, vil Storm automatisk laste inn kontaktene dine automatisk etter at du har tørket adresseboken dersom du ikke slår av synkronisering.

Slett adressebok

1.

Trykk på "Slutt" -knappen på BlackBerry Storm for å gå tilbake til startskjermbildet.

2.

Trykk på "BlackBerry" -tasten for å få opp en liste over programmene dine, og klikk deretter på ikonet "Kontakter".

3.

Trykk på "BlackBerry" -tasten og velg "Alternativer" fra menyen som vises.

4.

Trykk på "BlackBerry" -tasten igjen og velg "Vis tastatur."

5.

Skriv inn "RSET" på tastaturet. Hvis du bruker det avkortede tastaturet som vises når du holder telefonen oppreist, trykker du på følgende taster i denne rekkefølgen: "ER", "ER", "AS", "AS", "ER" og "TY."

6.

Velg "Ja" og klikk deretter "OK" for å tømme adresseboken.

Slå av kontaktsynkronisering

1.

Trykk på "Hjem" -knappen på Storm og trykk deretter på "BlackBerry" -tasten for å hente fram søkelisten.

2.

Trykk på "Setup" -ikonet og velg "E-postkontoer" fra listen over alternativer.

3.

Velg "Internet Mail-konto" hvis du blir bedt om å gjøre et valg, og logg deretter inn med ditt brukernavn og passord for BlackBerry Internet Service.

4.

Velg e-postkontoen du for øyeblikket bruker til å synkronisere kontaktlisten din og trykk "Rediger".

5.

Rull ned til "Synkroniseringsalternativer" og velg "Kontakter" for å fjerne merket ved siden av dette alternativet.

6.

Bla til bunnen av siden og velg "Lagre".

Advarsel

  • Storm kan fortsatt inneholde en mengde andre personlige data etter at du har fullført denne prosessen, så hvis du selger telefonen eller kaster den bort, bør du tørke enheten helt. Velg "Security Wipe" fra Sikkerhetsmenyen og følg instruksjonene på skjermen.

Populære Innlegg