Deaktivering av Facebook-steder på iPod Touch

Facebook Steder er en tjeneste du kan kjøre på iPod Touch, for å dele din nåværende posisjon online. Programmet oppdaterer kunder og kunder om bedriftens aktivitet, for eksempel når du går på konferanse eller besøker en ny avdeling. Men iPod Touch vil også sjekke kontoen din til private steder du besøker på egen hånd. Din bedriftens fans trenger ikke å vite når du ser en venn ut av byen eller skriver inn eller bar, så deaktiver applikasjonen for å beskytte personvernet ditt.

1.

Åpne Facebook-appen på iPod Touch.

2.

Trykk på "Konto" i skjermens øverste høyre hjørne.

3.

Trykk på "Personverninnstillinger."

4.

Trykk på "Tilpass innstillinger."

5.

Trykk på rullegardinlisten ved siden av «Steder jeg sjekker inn». Trykk på "Tilpass" for å åpne ruten "Tilpasset personvern".

6.

Trykk på rullegardinlisten som heter "Disse personene." Velg "Only Me." Trykk på "Lagre innstilling".

7.

Trykk på boksen merket "Her nå" for å fjerne merket i den.

8.

Trykk på rullegardinlisten med etiketten "Venner kan sjekke meg inn på steder." Velg "Disabled."

9.

Trykk på "Konto" i skjermens øverste høyre hjørne igjen, og trykk på "Personverninnstillinger."

10.

Trykk på "Rediger innstillinger" i Programmer og Nettsteder-panelet.

11.

Trykk på knappen "Rediger innstillinger" ved siden av "Info tilgjengelig gjennom vennene dine."

12.

Trykk på boksen merket "Steder jeg har besøkt" for å fjerne merket.

Tips

  • Du kan også redigere disse innstillingene på en stasjonær datamaskin. Etterpå blir steder deaktivert i kontoen din, selv når du åpner den fra iPod-en.

Populære Innlegg